Fylkesråd Aase Refsnes er forundret etter at regjeringen ikke vil støtte Bodøs søknad om å bli Europeisk kulturhovedstad i 2024.

Hild-Marit Olsen

Stadig færre ungdom i Nordland velger studieforberedende fag. Dette er negativt for det totale kompetansebehovet i Nordland. 

Tomas Norvoll sammen med konstituert styre ved Bodø videregående skole (Martine Røvik, Sara Stenersen, Nias Horori, Ferdinand Vangen og Solveig Mosand; anført av Tobias Smith) under dagens skoleringsdag for tillitsvalgte elever

Det sa fylkesrådsleder Tomas Norvoll (Ap) da han i dag møtte omlag 80 tillitsvalgte elever fra Bodø videregående skole som var samlet til skolering.

Spencer Tunicks nakenfoto-prosjekt i Bodø skapte store diskusjoner. Både på kunstens innhold og på pengebruk. Nå er regnskapet klart.

Nordlandsekspressen på veg mot Nordskot

Fylkesrådet foreslår både gods- og lørdagstilbud på Nordlandsekspressen/Nex II mellom Bodø-Svolvær.

Barnas idrettsdag

Onsdag 26. september arrangeres årets største idretts- og friluftsarrangement i Nordland. 45 grunnskoler med nærmere 8000 elever og 1000 lærere gjennomfører da aktivitetsdag ved egen skole.

Uten navn-3 kopi

De fire siste årene har fylkeskommunen jobbet målrettet for å få flere innvandrere til å flytte til Nordland gjennom et eget tilflyttningsprosjekt.

Fylkesråd Aase Refsnes (SV)

Fylkesråd Aase Refsnes (SV) har innsigelser mot reguleringsplanen som åpner for uttak av is ved Storglomvatnet i Meløy kommune.

Elevrådsleder Tobias Smith viser kunnskapsminister Jan Tore Sanner hvordan mobbeknappen virker

- Mobbeknappen gjør det enkelt å si fra. Nå håper jeg skoler og  elever i andre deler av landet ser til Bodø, og får øynene opp for mobbeknappen og at den kan være et viktig verktøy mot mobbing i skolemiljøet.

Fant du det du lette etter?