- Det er imponerende at FIRST Scandinavia har fått på plass denne avtalen med Boeing. Det sier fylkesrådsleder i Nordland, Tomas Norvoll (Ap). 
 

Fylkesråd Aase Refsnes

Gir fem bygningsvern-prosjekter 100.000 kroner hver i støtte. 

Partene i prosjektet møttes for å diskutere Smart transport Bodø

Bodø blir i årene fremover en nasjonal testlab for nye, miljøvennlige samferdselsløsninger. Telenor og Avinor er teknologi-tunge prosjektpartnere.

 

Nord universitet

- Fylkesrådet er svært fornøyd med at det starter opp en egen grunnskolelærerutdanning i lule- og sørsamisk ved Nord universitet. Dette kan være med å gi disse truede språkene et løft.

 

Fylkesråd Aase Refsnes

Fylkesrådet vil styrke det regionale klima- og miljøarbeidet. Når planprogrammet nå legges ut til høring, er det for å få alle innspill som kan være med å bygge den framtidige regionale klima- og miljøpolitikken.

Bobil i Storvågan

Økning i antall besøkende til Nordland gjør at regionen opplever økt press på natur, kultur og lokalsamfunn. Som følge av dette startet Nordland fylkeskommune ved årsskiftet opp et pilotprosjekt som skal gjøre det godt å både besøke og bo i fylket. Arbeidet er godt i gang.

Mink gjør stor skade i norsk natur

Interreg-prosjektet FAMNA har som mål å redusere bestanden av villmink i de mest minkutsatte deler av Nordland, Vesterbotten og Østerbotten.

 

Tomas Norvoll2

- Det er veldig bra at laks fra hele Norge endelig kan selges til Kina igjen, sier en fornøyd fylkesrådsleder Tomas Norvoll (Ap).

Fylkesrådet anbefaler en faglig styrking av tannhelsetjenesten. Målet er en bedre og mer framtidsrettet tannhelsebehandling for innbyggerne i Nordland.

Fra Brønnøysund videregående skole

Dermed får de aller fleste søkerne tilbud. Det er 60 søkere som ikke har fått tilbud om skoleplass. Disse vil få tilbud i 2. inntaket den 27. juli.

Fant du det du lette etter?