Trine Karlsen, Petter Roman Øien, Grete H

Folkehelsealliansen Nordland møttes denne uken for å planlegge videre satsing.

Fylkesråd for næring Ingelin Noresjø (KrF)

Stortinget bevilget i 2018, 149,7 millioner til utbygging av bredbånd i områder som ikke er kommersielt lønnsomt å bygge ut. Nordland fylkeskommune fikk tildelt ca 20 millioner kroner som de nå har fordelt.

Aase Refsnes sammen med de ansatte på Vestvågøy tannklinikk

Denne uken var det offisiell åpning av den nye Vestvågøy tannklinikk, etter at de gamle tannklinikkene på Leknes og Stamsund har blitt slått sammen i nye lokaler tilrettelagt for alle type brukere.

Samferdselsråd Svein Eggesvik vil ha nullutslippsbusser i Bodø

Om et år blir Bodø første by som dekker kollektivtilbudet med el-busser. Forutsetningen er at Enova støtter den ambisiøse satsingen.

Hild-Marit Olsen

Kleiva landbruksskole på Sortland får en solid bygningsmessig opprusting fram mot 2022.

Svein Eggesvik

- Veien over Frøskelandsfjellet er en av de viktigste vegstrekningene for sjømat i Nordland. Derfor vil fylkesrådet bruke 50 millioner fra havbruksfondet for å utbedre veien.

Fylkesråd for økonomi Knut Petter Torgersen

På tross av stadig trangere økonomiske rammer legger fylkesrådet fram et offensivt investeringsbudsjett på 1280 millioner kroner i 2019. I tillegg tar budsjettet 2019 og økonomiplanen 2019-2022 Nordland i en stadig grønnere retning.

Fylkesråd for utdanning Hild-Marit Olsen stod for den offisielle åpningen av nyfjøsen ved Marka i høst, sammen med fylkesråd for økonomi Knut Petter Torgersen, fylkesutdanningssjef Nina Ellingsen Høiskar og rektor Kurt Henriksen

Fylkesrådet setter av 12 millioner kroner i økonomiplanen til nytt internat ved Marka landbruksskole ved Mosjøen videregående. Rådet vil også bruke 10 millioner til bygging av nytt sauefjøs og ny plansilo samme sted.

Fylkesråd for utdanning Hild Marit Olsen (Ap) (bildet) tar med seg ordfører Rune Berg til Kunnskapsdepartementet for å framsnakke Saltdal videregående som undervisningssted for et nytt fagtilbud: lyd-, lys-, bilde- og sceneteknikk.

nn_europakontor

Da styret for Nord-Norges Europakontor avholdt sitt halvårlige møte, var differensiert arbeidsgiveravgift ett av hovedpunktene som ble diskutert.

Fant du det du lette etter?