Du er her:

Kurstilbud

Lærer ved tavle - Klikk for stort bilde

Ved OPUS Bodø finner du mange ulike typer kurs innen flere fagområder. Hovedområdet for OPUS Bodø er videregående utdanning for voksne, men du kan også delta på andre, mer yrkesrettede kurs. Vi tilbyr også kortere kurs som internopplæring for bedrifter.

OPUS Bodø er kurssenteret ved Bodø videregående skole. Derfor er de fleste fagområdene våre hentet fra fagtilbudet ved skolen, men tilpasset voksne. Dette betyr vanligvis at kursene er komprimert i varighet. 

De fleste voksenopplæringkursene er nettbaserte, og av disse har noen praksissamlinger med undervisning på skolen. Noen få kurstilbud er i sin helhet basert på klasseromundervisning enten på dagtid, kveldstid eller helgesamlinger. Noen kurs og strømmes over nett med video og lyd. Disse kursene kan ha deltakere fra hele Nordland, der deltakerne også kan se på opptak av undervisninga i ettertid.

Kursene som er nettbaserte, hører hjemme under Nettskolen i Nordland, og deltakere der blir knyttet til karrieresenteret vårt.

Kurstilbudene er også en blanding av betalingskurs og gratis kurs. Nordland fylkeskommune, NAV og bedrifter betaler for enkelte kurs, mens deltakerne selv må finansiere deltakelse på andre. Bedrifter også bestiller internopplæring hos oss, og da tilbyr vi pakkepriser for kursene. Kontakt oss for mer informasjon.

Vi har kursdeltakere både fra Bodø, resten av Salten og Nordland.

Fant du det du lette etter?