Stjernekampvinner på turné i Nordland

Klikk for stort bilde Mads Suhr Pettersen Ella Marie Hætta Isaksen vant årets utgave av det populære TV-showet. Nå skal hun sammen med bandet sitt ISÁK på turné for Den kulturelle skolesekken (DKS) i Nordland.

Forestillingen skal vises for elever i Ofoten, og er en samproduksjon mellom bandet og Scene 8 i Nordland fylkeskommune.

-Jeg er stolt av at vi kan tilby våre barn og unge det ypperste innen norsk musikk. ISÁK-konsert blir en kjempe flott opplevelse for ungdommene våre sier Klikk for stort bildeAase Refsnes (SV) fylkesråd Aase Refsnes (SV).

Hun er glad for at det har lykkes å få med den ferske stjernekampvinneren og ISÁK på skoleturne.

-En kjempefin måte å få oppfylt kravet vi har satt til oss selv om at vi skal ha en samisk satsning i Den kulturelle skolesekken sier Refsnes.

Turné i Nordland

ISÁK er hjertebarnet til Sámi Grand Prix vinner og Stjernekampdeltaker, Ella Marie. Sammen med produsent Daniel Eriksen fra Bergen og trommis Aleksander Kostopoulos fra Bodø utgjør trioen en spennende fusjon av joik, urbane synther, og et tekstunivers som lekent kombinerer engelsk og samisk.

Produsent i DKS Nordland Steinar Pleim Johansen sier at DKS Nordland over en tid har fulgt med utviklingen av bandet og er stolte av at DKS Nordland har fått til en samproduksjon som har et samisk nedslagsfelt, men også har så sterk relevans i samtiden.

26. november starter ISÁK sin turné i Ofoten, hvor de skal spille for 872 ungdomsskoleelever i kommunene Narvik, Tysfjord, Evenes og Tjeldsund.

Pressekontakt ved ønske om å få med seg forestillingene på skolene:
Kontakt turnélegger/kontaktperson Mette Jordahl-Broback, tlf 41200179

Fant du det du lette etter?