Her finner du det du trenger av praktisk informasjon for kveldskursene til studiekompetanse og fellesfagene for yrkesfag. Det er fortsatt ledige plasser i alle fagene, og det er ikke for sent å melde seg på. Kurs i norsk og matematikk P starter i september 2018. Ved nok påmeldte, starter vi kurs i historie og naturfag i januar 2019. Se detaljene i artikkelen.

Trekanten kjøpesenter i solnedgang

Vil du ha fagbrev i salgsfaget, resepsjonsfaget eller reiselivsfaget? I månedsskiftet januar/februar 2019 planlegger OPUS-ene i Salten å starte et gratis praksiskandidatkurs som fører fram til disse fagene. Dette er teorikurs som ender i en eksamen i november/desember 2019.

Bor du et sted i Salten og vil ha fagbrev i ett av de tre fagene, er du i målgruppa! Vi prioriterer søkere som har en del praksis fra fagfeltet.

a

OPUS Bodø og Karrieresenteret i Bodø har flere kurstilbud innen studiekompetanse-fagene, spesielt fokusert på fag som oppfyller teorikravet til 23/5-regelen for høyere utdanning. Her finner du en kort oversikt over hvilke varianter som finnes, fordelene og ulempene med hver variant, og hvordan du søker.

Fant du det du lette etter?