Fylkesråd for utdanning, Hild-Marit Olsen

Nå skal det produseres tekniske kulturarbeidere ved Slipen Scene. – Vi utvikler den videregående skolen i Nordland, og lager et helt nytt studium som ikke finnes i dag, sier fylkesråd for utdanning, Hild Marit Olsen.

Grasberging (illustrasjonsfoto) 1

Fylkesrådet bevilger 760 000 kroner til prosjekt på Nesna som skal kvalifisere flyktninger til landbruket.

Hornstind

 

Verdens første plug-in hybridferje skal settes inn mellom Tjøtta og Forvik. Den er klargjort for å kunne bli hel-elektrisk.

IMG_2898 kopier

H.M. Dronning Sonja gjester KaviarFactory 15.juli i forbindelse med den offisielle markeringen av årets utstilling PAINTING OR NOT på KaviarFactory i Henningsvær.

minnesmerke

20.-23. juni var det 75 års minnemarkering av de første jugoslaviske fangene som kom til Nordland under andre verdenskrig. Med på markeringen var en stor delegasjon fra Serbia.

Fra møtet i KMD

Fikk gode råd om hvordan Nordlandsmodellen kan bli et nasjonalt pilotprosjekt for byutvikling i mindre byer og tettsteder.

Bildet er fra Selfors tannklinikk 1

Ansatte i den offentlige tannhelsetjenesten i Rana får ny og moderne tannklinikk.

buss

I hele juli kan barn busse gratis i Bodø.

monitoris2

Interreg-prosjektet Monitoris3 arrangerer denne uken tematisk seminar i Bodø for sine prosjektpartnere. Seminaret har fokus på utviklingen av et evaluerings- og oppfølgingssystem for regionale utviklingsstrategier.

Fylkesrådsleder Tomas Norvoll på Bodøs tak sammen med Kinas ambassadør i Norge Wang Min

Ambassadør Wang Min besøker Bodø og Svolvær i disse dager med Nordland fylkeskommune som vert. Dette markerer en ny start på samarbeidet mellom Norge og Kina, og mellom Nordland og Zhejiang-provinsen.

Fant du det du lette etter?