Blyant og bok

Er du en skjønnlitterær forfatter med en idé til et bokprosjekt, men mangler tid til å gjennomføre ideen? Nå kan du søke arbeidsstipend på 100 000 kroner for å få frigjort tid. Søknadsfristen er 1. mars.

Idretssglede

- For å få flere toppidrettsutøvere fra Nordland, må vi satse på bredden! Og vi må bidra til at flere ungdommer driver med idretten sin lenger. Da må vi være tydelige på at det ikke størrelsen på lommeboka, eller om du er en «barnestjerne» som teller. Å utestenge barn og unge fra idretten er ikke bra, og vi har et ansvar til å utvikle idretten i Nordland slik at vi får like mange aktive her som resten av landet.

Hild-Marit Olsen

Nordlandsmodellen virker. Arbeidslivet i Nordland er best i landet på andelen lærlinger.

Fra Westcon Helgeland på Nesna

Fylkesrådet bevilger 2,5 millioner til industriell utvikling av Langsetvågen industriområde. Nå legges grunnlaget for det som kan bli en svært viktig industriutvikling på Helgeland innen riggvedlikehold/skroting og maritimt vedlikehold.

1.klassinger på tur

- Nå kan kommuner søke støtte til å bedre trafikksikkerheten der barn og unge ferdes.

Ingelin Noresjø og Ida Pinnerød 1

Bodø kommune får et tilskudd på 2 millioner kroner til gjennomføring av prosjektet «Flybyen - strategisk satsing på luftfartsnæringen i Bodø».

INGELIN_NORESJØ (1).JPG

Nordland fylkeskommune har godkjent planene for omstillingsarbeidet i Andøy kommune, og dermed kan statens bevilgning på 35 millioner kroner settes i arbeid.

Fylkesråd for utdanning, Hild-Marit Olsen

Nordlandsmodellen gir rekorder i fagopplæringsaktiviteten. Utdanningsråd Hild-Marit Olsen er svært fornøyd med utviklingen.

Turgåer

Bevilger 200 000 kroner til å markedsføre 50 turmål i Salten.

Fylkesråd for næring, Ingelin Noresjø.

Gjennom Havbruksfondet vil nordlandskommunene endelig få en uttelling for oppdrettsaktiviteten de har lagt til rette for. Fylkesråd Ingelin Noresjø er svært glad på kommunenes vegne.

Fant du det du lette etter?