Kveldskurs i historie, matematikk, naturfag og norsk

Klikk for stort bilde Trenger du å ha på plass fag for generell studiekompetanse så du kan søke høyere utdanning i vår, eller må du forbedre fagkarakterer for å komme inn? OPUS Bodø tilbyr våren 2019 kveldskurs i historie, matematikk og naturfag, og du kan også hoppe inn i norskkurset som startet før jul. Les hvordan!

I pakken av fag som finnes på kveldskurset, finner du både norsk, matematikk, naturfag og historie. Enten du trenger hjelp til å forbedre karakteren i ett eller flere av fagene eller vil ta eksamen i fagene for første gang, kan de flinke lærerne våre hjelpe deg fram mot privatisteksamenene til våren.

Klikk for stort bilde Kursopplegget er basert på klasseromsundervisning. Om du ikke kan være tilstede i klasserommet, kan du også være fjerndeltaker elektronisk fordi vi strømmer og tar opp undervisninga. I matematikk bruker vi en modell for omvendt undervisning, der du får lærerhjelp (i alle matematikkvarianter) til oppgaveløsning i klasserommet.

Hvert fag har som et utgangspunkt undervisning én kveld i uka kl. 17:30-20:00 fra januar og fram mot eksamenene i april/mai, se detaljert informasjon om dette her. Undervisninga skjer i A-blokka på Bodø videregående skole, midt i byen.

Les mer om kveldskursene for studiekompetansefagene, med prisliste.

For å melde deg på kurset, trenger vi at du fyller ut en papirkontrakt, som du får ved å kontakte oss på e-post eller telefon. Du kan selvsagt også kontakte oss om du har spørsmål om kursene.

Viktig: du må også melde deg opp til eksamen. Dette skjer på nett med frist 1. februar. Du leser mer om dette på Nordland fylkeskommunes nettsider for privatister

Kursene blir startet om det er nok antall påmeldte.

Kontakt oss:

Bodø vgs - OPUS Bodø
e-post: opus.bodo@vgs.nfk.no 
telefon: 75 65 17 50

Fant du det du lette etter?