Miljø

mølle.jpg - Klikk for stort bilde

Vi jobber med å følge opp fylkesplanens mål om miljø og bærekraftig forvaltning av fylkets ressurser.

Vårt arbeidsområdet omfatter fornybar energi, vannforvaltning,klima og miljø og vilt og innlandsfiske. Fylkesplanens arealpolitiske retningslinjer (PDF, 709 kB) står sentralt i vårt arbeid hvor miljø og bærekraftig utvikling er et gjennomgående perspektiv.

horisontal linje - Klikk for stort bilde

 
(30.05.2018)

I slutten av april møttes lofotkommunene i Meieriet kultursenter på Leknes for å diskutere felles utfordringer knyttet til klimaplanlegging og muligheter for samarbeid på tvers av kommunegrensene.

Klimanetverk Nord-Norge
(28.05.2018)

Det strategiske klimaarbeidet i Nord-Norge vil få et nytt løft gjennom erfaringsutveksling i et nytt klimanettverk. Nordland fylkeskommune var i Tromsø på første møte sammen med Rana, Narvik, Bodø, Alta, Tromsø og Harstad kommuner.

Saltstraumen, Bodø - småseifiske, sommernatt, Saltstraumbrua.Naturopplevelse, rekreasjon, turisme, reiseliv.Bru, midnattsol, fiske
(22.05.2018)

Fylkesrådet har fordelt 2 692 280 kr til 9 søknader fra kommuner og friluftsråd i Nordland til tiltak i statlig sikrede friluftsområder.

Elg i skogen, sen vinter
(16.05.2018)

Formålet med tilskuddsordningen er å bidra til å gjennomføre oppgaver og tiltak innenfor den lokale og regionale viltforvaltningen.

Fant du det du lette etter?
Aase  Refsnes
Fylkesråd for kultur, miljø og folkehelse
  •   920 18 404
Katrine Erikstad
seksjonsleder plan og miljø

Abonner på vårt nyhetsbrev
Navn
E-post
Velg ditt abonnement
Innovasjonspolitikk
Næring og regional utvikling
Kulturminner i Nordland
Nyhetsbrev plan og miljø