Skolekonkurranse

Arbeidet med skolekonkurranser 2018 pågår for fullt i Norge

Skjermbilde - Klikk for stort bilde Det er stor oppslutning rundt skolekonkurranser i Yrkesfagenes år 2018. Mange skoler deltar og det er stor spredning nasjonalt. I Nordland vil det konkurreres ved følgende skoler innen disse utdanningsprogrammene. Vinnerne vil representere Nordland i de nasjonale konkurransene som finner sted i uke 15 Hedmark og på Dovre, i uke 16 i Telemark og i uke 17 i Trøndelag (http://worldskills.no/getfile.php/Bilder/2017%20BILDER/Fagoversikt2018%281%29.pdf)

Utdanningsprogram Skole Vinner skolekonkurranse
Kokk Bodø Emilie Holst Hagen
  Mosjøen Sten Jakob Johansen
Servitør Bodø Emil Eken
Bilfag, lette kjøretøy Bodø  
  Narvik  
Elektriker Mosjøen

Ørjan Innereng
Marius Fellingfors

Automatisering Polarsirkelen

Ruben Flaa
Martin Antonsen

Helsearbeider Narvik

Marthine H Martinussen

Natalie Elvenes

Anleggsmaskinfører Fauske Daniel Bertelsen Johnsen
Frisør Bodø Marie Fjordbak Jensen
Tømrer Bodø  
  Mosjøen  
Industrimekaniker Bodø Elias Olsen Stenbro
  Mosjøen Vetle Tyldum
Mediegrafiker Mosjøen  
Lette kjøretøy 1

Da er bilfag ved Bodø videregående skole inne i siste økt med skolekonkurranse. I neste uke braker det løs med fylkeskonkurranse og flere skoler kommer på besøk til Bodø for å delta. Konkurransene er et ledd i veien til Skole- NM hvor vinneren vil representere Nordland.

Skjermbilde I

Fredag var det duket for skolekonkurranse i frisørfaget ved Bodø videregående skole. Salongen var rigget og klargjort for konkurranse, det var tildelte posisjoner hvor kandidatens navn var sirlig skrevet på speilet.

Nordland fylkeskommune vil delta i skolekonkurranser i Yrkesfagenes år 2018. Det er meldt inn til Worldskills aktivitet i mange programområder.

 

Fant du det du lette etter?